2012-05-17 07:02:45• hírek • Szatmar.ro

Napi horoszkóp: Rák - Kölcsönt ne adjon senkinek!

Napi horoszkóp május 17.-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Minden perce nehéz döntéseket kíván. Lehet, hogy a legjobb barátaival kell viaskodnia, sőt a szakítás sem kizárt. Úgy érzi,hogy tele van energiával, csak azt nem érti, hogy miért nem tud ez a hatalmas belső lendület látványos cselekedetekben megnyilvánulni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A családban ennek nem örülnek, hogy szó szerint a fogához veri a garast, de ne törődjön a duzzogással, hamar elmúlik. Közben sokat dolgozik, pedig jobb lenne, ha inkább csak irányítana. Ehhez mindig is volt tehetsége, ám itt se törődjön a féltékeny pillantásokkal.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Pénzcsengést hallhat, mert ha szorgos méhecske volt, most gondtalanul belenyúlhat a lépesmézbe. Inkább munkával söpörhet be többet ezen a héten, mint szerencsével. A pihenőnapon ne felejtse felvillanyozni élete párját a kedvenc életterületén!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Kölcsönt ne adjon senkinek!A Rák úr változatosságot éli meg ezen a napon. Szabadságigényét vagy most nyújtsa be, vagy soha! Itt a lehetőség arra, hogy kimásszon egy nehéz helyzetből. A szerelemben is függetlenségre vágyik, ráadásul a baráti köréből vetik ki a hálót önre.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Valamelyik rokona belekeverheti önt egy tisztességtelen dologba, vagy olyan félreértésbe, amit nehéz lesz tisztáznia. A napokban saját érdekeit kellene előtérbe helyeznie, még akkor is, ha szerettei sajnáltatják magukat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Nem is érti, miért szorongott eddig ennyit emiatt a kis ügy miatt. Nem a feladok lettek könnyebbek, hanem inkább hangulata és szellemi erőnléte változott meg. Mindent sokkal szabadabban kezel. Használja ki ezt a feldobott időszakot, például újítsa meg azokat a kapcsolatait, amelyek már kissé áporodottakká váltak.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Nincs kizárva, hogy hamarosan leleplez egy munkahelyi összeesküvést. Ezért maximális udvariasság, visszafogott vélemény, semmi szembenállás a nagyfőnökkel ezen a héten. Ugye nem akarja megűzni a bokáját? Lila foltokat csak a pénzártájába gyűjtsön, valutában.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Megbízható, de szőrszálhasogató, senkit nem enged közel magához. Vonuljon el, és tegye fel magának a kérdést: jó ez így magának? Ha nem, miért nem változtat? Önnek, és a környezetének is nagy felüdülést jelentene, ha nem kellene az ön gyanúkkal teli energiamezejében tartózkodni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ha szerény, és reális, jól járhat, érzelmi támaszra lelhet, és anyagilag is jó helyzetbe kerül. Talán most új ismeretségeket is köthet, és ezek most tartósak lehetnek. Legyen őszinte, legalább azokhoz, akik szeretik önt.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Mások azt gondolhatják, hogy biztos elege van a sok munkából, de önön az látszik, hogy lelkesen teljesíti kötelezettségeit, és ha a nyomás enyhül, azonnal még több munkát is vállal. Folytassa ezt a lelkesedést, hamarosan meglesz a gyümölcse.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A partnere talán már fél szavakból is érti önt, ám nem ártana,ha a munkahelyén is elmondaná, hogy mit szeretne. Különben örök félreértésekben telnek a napjai, és a várva várt siker is elmarad. Ápolja a barátságokat, mert abból még haszna lehet. A fiatalokat ne tekintse ellenségnek!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Kettesben az igazi a mai nap, de ha családja van, akkor ez nehezen kivitelezhető. Hirtelen fellobbanó szerelem nagyon gyakori, de azt tudomásul kell venni, hogy valakinek mennie kell. A józan gondolkodás ilyenkor háttérbe szorul. Erre van most szüksége.

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: